Arbejder...
Om
Arkivet
Brug
Arkivet

KOMDA
Udvandrer
arkivet
Søg i Samlingen
FRITEKST
PERIODE
-
MATERIALETYPE: Alle, Ingen
Arkivfonds Databaser
Billeder Kort & Tegn.
Film Lyd
Skrifter Udklip
Kun digitaliseret materiale
Søg i Særlige Samlinger
Ny Stadsarkivar
Jesper Thomassen bliver Aalborgs nye stadsarkivar. 1. maj er hans første arbejdsdag i Aalborg Stadsarkiv. Han kommer fra et job som leder i Rigsarkivet og lokalitetsleder i Viborg. Jesper Thomassen har fra 1997 arbejdet for Landsarkivet i Sønderjylland og Landsarkivet for Fyn, som arkivar og forsker. Han har en Ph.D i historie fra Odense Universitet.
Aalborgbogen 2016
Temaet er byplanlægning i Aalborg Midtby gennem de sidste 50 år. Forfatter er arkitekt MAA og ph.d. Anne Juel Andersen. Pris: 159 kr.
Lokalhistorisk Kalender 2017
Lokalhistorisk Kalender 2017 har temaet: Aalborgs Pladser. Prisen er 75 kr. Kalenderen kan købes i HistorieAalborg og hos boghandlere.
Julebreve fra de Gamle Drenge
Barndomserindringer og livsskildringer fra Aalborg Drengehjem. Flemming Nielsen (red.), 2015, pris: 125 kr.

#mitaalborg på Instagram
Brug hashtag #mitaalborg på Instagram, så viser du os dit Aalborg. Du kan også følge arkivet på Instagram på Aalborg_stadsarkiv og se vores og andres billeder af byen.
Aalborg Stadsarkiv Medarbejdere Prisliste English
Aalborg Stadsarkiv indsamler, sikrer og formidler dokumentation om kommunens og den enkelte borgers identitet, liv og virke. Denne dokumentation – vores fælles hukommelse - giver forudsætninger for at forstå det liv vi lever her og nu, og mulighed for at påvirke fremtiden.

Aalborg Stadsarkiv skal udnytte de muligheder, der forefindes digitalt med mere bevaring, mere præcis registrering, komplet tilgængelighed og en helt ny formidling i mange digitale rum kombineret med den analoge tilstedeværelse.

Aalborg Stadsarkiv arbejder konstruktivt og kvalitativt sammen med offentlige og private enheder med fokus på institutionel, virksomhedsmæssig og personlig identitet og kontekst.
Aalborg Stadsarkiv er den naturlige indgang for forvaltning, erhvervsliv og borger til kompleks og brugbar information om samfundet og til perspektiverende oplevelser.

Aalborg Stadsarkiv åbner nye veje og sætter standarder i forhold til den arkivalske kulturarvs indsamling, bevaring og formidling og kommunikation.

Der er en konstruktiv og afklaret relation mellem det lokale, regionale, nationale og internationale engagement. Stadsarkives læsesal, Historie Aalborg, er et samarbejde med AalborgBibliotekernes Lokalsamling.
Aalborg Stadsarkiv
Arkivstræde 1
Postboks 1353
9100 Aalborg
Tlf.: 9931-4220 (Man-Fre: 10-12)
Sikker mail: stadsarkiv@aalborg.dk
EAN: 5798003745688
HistorieAalborg (læsesal)
Mail: HistorieAalborg@Aalborg.dk
Tlf.: 9931-4234
Åbningstider
Mandag - onsdag: 10.00 - 16.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 15.00
Her finder du os


KOMDA
er en del af Aalborg Stadsarkiv. Se mere om KOMDA her

Udvandrerarkivet
er placeret på Aalborg Stadsarkiv, se mere her
Internt login
Brugernavn

Password