Arbejder...
Om
Arkivet
Brug
Arkivet

KOMDA
Udvandrer
arkivet
Søg i Samlingen
Fritekst
Periode
-
Materialetyper: alle, ingen
Arkivfonds
Digitale Arkivalier
Billeder
Kort & Tegninger
Film
Lyd
Skrifter
Udklip
Kun digitaliseret materiale
Søg i Særlige Samlinger
Søg i Samlingen
Enten gav din søgning ingen resultater, eller også har vi ikke noget at vise her!

Når du søger i Aalborg Stadsarkivs samling finder du registreringer over vores materiale, men meget af vores billede- og film-materiale kan du se på siden.

I feltet 'Fritekst' angiver du søgeord såsom emner, steder, navne - herunder navne på fotografer. I felterne 'Periode' angives intervallet i årstal og det er her muligt at finde alt materiale op til årstal ved at holde første felt tomt. Ligeledes kan alt materiale efter et givet årstal findes ved at holde andet felt tomt.

Aalborg Stadsarkiv har 8 forskellige typer af arkivmateriale som vælges ved at afkrydse ud fra materialet. Og endelig er det muligt kun at se registreringer hvortil der findes digitaliseret materiale ved at afkrydse 'Kun digitaliseret materiale'

Hovedparten af samlingen består af billedregistreringer, hvoraf ca. 170.000 af registreringerne er fra Heinrich Tønnies atelier. Dette materiale kunne tidligere findes på en særskilt side, men er nu lagt sammen med Aalborg Stadsarkivs øvrige materiale.

Når en registrering er fundet frem er det muligt enten at sende en forespørgsel angående materialet til Aalborg Stadsarkiv, eller at foretage en bestilling af materialet. Ved en bestilling vil materialet være at finde på Aalborg Stadsarkivs læsesal til gennemsyn indenfor få dage.

Det er også muligt undervejs i søgningen at gemme registreringer, det gøres ved at klikke på knappen 'Tilføj til Mine Arkivalier' som findes nederst på visningen af det enkelte arkivalier. Knappen 'Mine Arkivalier' bringer alle de gemte registreringer frem, og herfra er det muligt at sende en samlet bestilling til Aalborg Stadsarkiv.

Husk at angive navn og kontaktoplysninger ved bestilling, så det er muligt for Aalborg Stadsarkiv at tage kontakt og evt. aftale nærmere detaljer omkring bestillingen.

Aalborg Stadsarkiv
Arkivstræde 1
Postboks 1353
9100 Aalborg
Tlf.: 9931-4220 (Man-Fre: 10-12)
EAN: 5798003745688
Send mail uden persondata
Send mail med persondata (eBoks)
Tilgængelighedserklæring
HistorieAalborg (læsesal)
Mail: HistorieAalborg@Aalborg.dk
Tlf.: 9931-4234
Åbningstider
Mandag - onsdag: 10.00 - 16.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 15.00

KOMDA
er en del af Aalborg Stadsarkiv. Se mere om KOMDA her

Udvandrerarkivet
er placeret på Aalborg Stadsarkiv, se mere her